Logo

Hírlevél

2022-ben18 ÉVESEK lettünk!!! 


A Velencén üzemelő Smaragd Óra és Ékszerüzlet története 2004-ben kezdődött…
Az ékszerüzletünk megálmodója Fónagy Gyula névéhez kötődik, akinek sajnos nem adatott meg fiatal korában az, hogy azt tanulhassa, amit igazán szeretett volna. Sokféle szakmát kiművelt, de a hőn áhított ötvös szakma sosem kerülhetett a megtanult tudományai közé. Aztán egy szép napon, úgy döntött, hogy nem vár tovább, eljött több évtized után az ideje annak, hogy azzal foglalkozzon, amihez már rég óta vonzódott. Beiratkozott hát álmai iskolájába kitanulta az ötvösség csínját-bínját. Kitartó volt az új szakmájában és nagyon eredményes, már a kezdeti időkben is. Sokan szerették a munkáit, az általa megalkotott új ékszereket és az időközben megalapított saját ötvösműhelyéből szebbnél szebb ékszerek születtek. A műhelye mellé 2004-ben megnyitotta Velencén azt az ékszerüzletet is, amely személyiségének és hozzáállásának köszönhetően megbecsülést szerzett az itteni közösség körében.
Sajnos azonban 2005. őszén egy tragikus fordulat következett be . A sors nem adott neki elég időt ahhoz, hogy a tudásával, a hozzáértésével és a kitartásával saját maga beteljesítse az álmait, és hogy ezt a gyönyörű szakmát hosszú éveken keresztül művelhesse, majd esetleg áthathassa tudását a gyerekeinknek.
...A férjem halála egy pillanat alatt megváltoztatta minannyiunk életét és sok minden kérdésessé vált egy viszont biztos volt. A Smaragd Óra és Élszerüzletnek élnie és működnie kell tovább. Így aztán a cég- mint a Kft  másik alapító tagjához -átkerült hát 2005 Szeptemberében az irányításom alá, hivatalosan is...immáron 17 éve.

Sok nehézségen mentünk keresztül ezalatt a sok-sok év alatt, de minden ellenére is hiszem azt, hogy amit csinálok hasznos és hozzásegít ahhoz, hogy annak a fantasztikus embernek az álmai - aki megalkotta a Velencén a már oly sokak által ismert Smaragd Óra és Ékszerüzletet - rajtam keresztül valóra válnak.


Ezúton köszönöm meg Önöknek azt, hogy

igénybe veszik az üzlet szolgáltatásait, és ennek

köszönhetően már 18 éve jelen lehetünk a

Velencei-tó környéki ékszerpiacon! 

Ahhoz, hogy a Smaragd Óra és Ékszerüzlet

tovább öregbíthesse a hírnevét, az Önök

megtisztelő bizalma, vásárlása,

az általunk kínált szolgáltatások

további igénybe vétele, elengedhetetlen.

Ezért a legfontosabb célünk a jövőven is

a minőség, megbizhatóság és a stílus!


 
 
Pintér Márta
Ügyvezető

 

ÚjSmaragdSmaragd