Logo

Hírlevél

 

CÉLJAINK

 
 
Az ékszerüzlet megnyitásakor alapvető célunk az volt, hogy a Velencei Tó térségében élő emberek ékszervásárlási igényeit kielégíthessük. Próbáltunk szolgáltatásainkkal olyan színvonalat megcélozni, ami méltó az itt élő emberekhez, akik megérdemlik azt, hogy ne csak a nagyobb városokban kaphassák meg azt a magas színvonalú szolgáltatást, ami nálunk elérhető. 
Az üzletünk exluziv megjelenésével is célunk azt sugallni, hogy megbízhatnak bennünk a vásárlóink. Velence városában működő minőségbiztosítási rendszer által kiadott minősítések közül is a legmagasabb minősítést kapta az üzletünk.
Vásárlóink ha betérnek az üzetünkbe, kellemes környezetben válogathatnak kedvükre az új, garanciális ékszerek közül, amelyek kiválasztásához mindig segítséget nyújtunk.
Az ékszerjavítással kapcsolatos szolgáltatásaink szakszerűek és a leadást követően pár napos határidővel elkészülnek.
 
Célunk, hogy a lehető legtöbb környékünkön élő ember tudjon arról, hogy létezünk, és ha megtisztel bennünket a bizalmával és betér hozzánk, akkor megelégedve távozzon és egy későbbi vásárlási szándék alkalmával is ismét minket válasszon majd.
 
Szeretnénk, ha a Smaragd óra és Ékszerüzlet megmaradhatna egy olyan kis „ékszerdoboznak” itt a Velencei-tó térségében, ahová érdemes betérni, nézelődni, vásárolni.

 

ÚjSmaragdSmaragd